۵ پاسخ

كوليك داره،دراكثر بچه ها نشانه هاي كوليك از ١٩/٢٠روزگي خودشو نشون ميده،اگه از خواب بيدار ميشه گريه هاي با فشاره و صورتش قرمز ميشه مطمئن باشيد كوليكه،كه معمولا با شير خوردن پستونك و صداي سشوار و ...اروم ميشن ،و چون دلشون ميپيچه يخورده ميخوابن بيدار ميشن

صدردصد ی جای کار میلنگه یا سوخته یا باید قنداق کنی یا دلدرده یا اروغ داره یا ی جاش درد میکنه یا نمیتونه دفع کنه یا هم سر وقت نخوابوندی از خستگی خوابش نمیبره هزار تا یا ببین چشه نباید انقد بیدار باشه

احتمالا دلدرد داره

گلم قنداقش کن شاید آروم بشه. برای منم همین طور بود قنداق کردم آروم شد خوابید اگه نشد حتما دل درد داره باید ببرین دکتر بهش قطره میده

بدنشو دست بزن ببین جاییش درد نمیکنه؟