۴ پاسخ

سلام عزیزم لتروزول عالیه من بعداز ۴سال حالابادار شدم اونم زیر نظر دکتربودم کاری به پریودی نداره.اگه قصد داری باردار بشی اصلا جلوگیری نکن وقتی لتروزول برات نوشته سوزن عضلانی برات ننوشت؟

دوفاستون جلوگیری میکنه از کیست خیلی قرص عالی و خوبیه من با خوردن لتروزول و دوفاستون بعد ۶سال باردارشدم

اگه پریودیت نامنظم از ۱۶پریودیت شبی یه دونه دوفاستون بخور حتی اگه بچه دارهم بشی بچه رو نگه میداره عالیه بعد دوسه روز پریود میشی اگر حامله نباشی

من خوردم ..قبلشم پرسیدم دکتر گفت هیچ ضرری نداره ..فقط تخمک بارور شده