۵ پاسخ

احتمالا در طول روز باهاش بازی نمیکنی یا حرف بزنی و بگردونیش که خسته بشه. این کارا کن زیااااد،پارکی حیاطی ام ببرش. بعد قبل خواب یه حموم و ماساژم بده،میخوابه.

دختر منم اینجوری بود شب شیرخشک دادم بهش خوابیده بهتر از شبای قبلی

عزیزم بچه ها باهم فرق میکنن بعضی ها کم خواب ولعضی خوش خوابن من پسر قبلیم مثل دختر شما بود نه در روز نه در شب خواب داشت اما الان دخترم خوابش واقعا خوبه فقط موقع خرابکاری یا شیر خوردن بیدار میشه بزرگ بشه توابش خوب میشه اما واقعا مادرها اذیت میشن من برای پسرم واقعا اذیت شدم

عزيزم رفلاكس نداره ؟ اگه داشته باشه تا با دارو كنترل نكني همين وضعه

شاید رفلاکس یا کولیک داره ببرش دکتر