۶ پاسخ

عزیزم بسم اللہ وھمچی بخور من کہ ازبعداززایمانم ھمچی خوردم وھیچ اتفاقی نیفتادہ خداروشکر

نه نخور گوشت گوسفند بخور چووون گوشت گوساله امکان داره بچت بهش واکنش نشون بده و دچار الرژی ب پرتئین گاوی بشه

گوشتش بخور ولی لپه اش رانخورچون نفخ داره وبچه ات دلدردش میگیره

سلام تا ۴۰ روزگی بهتره ک مصرف نشه چون طبعش سرده و دیر هضمه نوزادا رو اذیت میکنه
و اگ نوزادتون رفلاکس داره ب هیچ وجه استفاده نکنین

من که همچی میخورم. وقت هایی که میبینم بچه خبلی بیقراری میکنه بهش قطره میدم

بله مشکلی نیس گلم