۸ پاسخ

سلام عزیزم
پشتش رو چرب کن با روغن
و بی‌بی‌کر هم عالیه
دکتر داد به دختر من

عزیزم گناه داره،شکمشو با روغن بادام تلخ یا گل بنفشه ماساژ بده جهت عقربه های ساعت،
میتونی خود گل بنفشه هم دم کنی صاف کن بهش بدی بخوره،تا شکمش کار کنه

اب جوشیده هم بهش بده باعث میشه شکمش کارکنه

دکتر دخترمن گفت توی شیرخشک یا شیر خودتون ک بهش میدید ۴تاقطره روغن زیتون بریز هرکدومو ک میدی بخوره فرق نداره

یکم صابون آب نخورده شیاف کن.اگه فرنی بهش میدی تو فرنیش یکم روغن زیتون یا کره بریز شکمش کار میکنه

پوره گلابی بهش بده دارو نده

والا من هروقت به دخترم میدم شکمش بعدیکی دوساعت کارمیکنه.امتحان کن ضررنداره،عوارض هم نداره.

گوش پاک کن چرب کن با روغن یا کره.یکم بکن تو مقعدش.زود میاد
یا اب گرم بهش بده