۴ پاسخ

عزیزم.نوزاد به پدر و مادرش میره دیگه.چی میخوای بخوری خوشگل بشه 😂😂.سوره یوسف رو به سیب قرمز بخون بخور انشاءالله ناز بشه

اول اینکه زیبایی وراثتی هس . دوم توی ۸ ماهگی میتونی برای زیبایی که اونم زیاد قابل استناد نیس میگن میوه هایی بخوری که روی زیبایی تاثیر بزاره . مثل سیب ، گلابی ، به ، خربزه ، انار

عزیزم به ژن ربط داره نه خوردن

عزیزم زیبایی نوزاد ارثی هستش،بعید میدونم خورد و خوراک اونقد تاثیر بزاره

ولی خب توی کتاب ریحانه بهشتی نوشته هشت ماهگی ماه زیبایی جنین هست