۴ پاسخ

سلام به زور بهش غذا نده ولي ميتوني شيرش رو روزها قطع كني يواش يواش گرسنه اش بشه غذا ميخوره وقتي هم بهت ميچسبه سرگرمش كن

سلام صددرصدمیخواددندون دربیاره پرنیانم ازشنبه بدغذاشده ونق میزنه میخواددندون دربیاره

اخ اخ دختر منم همینطوره هیچی نمیخوره نه صبحانه نه ناهار فقط دیگه شب انقد اعصابم خورده مجبور میشم نودل تو آب ماهیچه مزه دار کنم بهش بدم تنها چیزی که با ولع میخوره خیلی نگرانم

وای نگو
من دخترم ۹ سالشه هنوزم خودم بهش غذا میدم
از همون اول بد غذا بود بد غذا هم موند