۴ پاسخ

سلام براتب شربت استامنیفون بده.برای پاهاش هم روغن کنجدیازیتون روامتحان کن

پماد کالاندولا بزن براش یا اگه روغن جامد داری روغن جامد بزن استامینوفنشم سر ساعت بده تبش با تب سنج چک کن من دخترم ۴شب پشت سرهم تب داشت به طوری کخ لباش خشک خشک میشد شبا براش شیاف استامینوفن میزدم

خب تبش هم به خاطر سرماخورگی هست تازه برعکس دندونشم حالا داره درمیاد به خاطر اونم هست سوختگی هم به خاطر پی پیشه یقین اسهاله سعی کن بازش بزاری بیشتر فقط براش کهنه بزار تو شلوارش فعلا پوشک نکن و پماد کالاندولا استفاده کن خیلی خوبه برا تبش هم استا بده خر 4 ساعت اگه خیلی بالاس اگه مه که هر 6 ساعت و با اب نمک پاشویه کن رو پیشونی پشت گوش کشاله ران کف پا رو دستمال خیس کن بزن و جوراب خیس بهش بپوشون

سلام اگ خیلی سوخته پوشکش نکن دارو سر وقت بده مایعات بده منم دخترم سرما خورد دکتر گفت گلوشه آزیترومایسین داد