۱۹ پاسخ

انشالله ک خیرنبینن ک اینقدرهمه چیزگرون کردن اخه بچهاچه گناهی کردن خیلی ازبچها به پارچه وازاین پوشک های بزرگ عادت ندارن وسریع میسوزن

خرتوخر شده مملکت گوه بزنن ب روحانی خاک تو سر بی عرضش

من امروز38تایی سایز3خریدم 60مای بیبی

توروخدا نگووووووو پسرم سایز ۳میبنده الانم تموم شد پوشکش😭

من ببم استفاده میکنم هم کیفیتش خوبه سایز سه38تا داره43

من مرسي و بارلي خريدم قيمتش بهتر بود كيفيتم داره ماي بي بي و مولفيكس فقط اسم در كردن

مای بی بی داره پول جایزه هاشو از جیب مردم میکشه بیرون

بی بی کینگ و مرسی از همه اش مقرون به صرفه تره از رفاه خرید کنید تخفیفاش بهتر از افق کورشه

من کوکومی میبندم خوبه گرون هم نشده بارلی هم قیمتش خوبه

من چندوقته ببم استفاده میکنم قبلا مولفیکس میبستم چون دخترم فکرکتم به خاطر دندون دراوردن هی پی پی میکنه و ببم از مولفیکس ضعیف تره و ارزون تر سه تا ۱۲تایی میخریم قیمتش یادم نیس ولی از مولفیکس خیلی بهتره قیمتش

خیلیییییی من مولفیکس میبستم الان مرسی میبندم سایز۴ سی شش تایی ۶۷تومن

خدا لعنت کنه به هر کسی که باعثشه😨

پ سایز ۶ چقدر شده وای خدا خیلی گرون شده بعد شوهر من هنوز پسرم ۶ ماهشه فکر دومی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سایز ۴ ۹۸ تومن شده

بله چرا اخه 🥺🥺🥺😔😔😔من سر اون پسرم هم یهو گرون شد شوهرم نخرید واسم

فرشارو هر سه ماه یه بار بدی قالی شویی بصرفه تره 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای دوبرابر یارانه ش

اره منم واسه پسرم مولفیکس خریدم خیلی گرون شده

دارن زنده زنده پوستمون را میکنند