سلام..کیا به بچه هاشون شیر خشک یارانه ای میدن یه سوال دارم

۵ پاسخ

جانم .من میدم عزیزم

من میدم زیادبراش خوب نیس ولی چاره ایم نیست الان۲ماهه وزنش رو۷کیلومونده فردامیخام ببرم دکتریشیردیگه بنویسه براش.ولی پسرخالم میخوره ب اون ساخته ۱۰ ۱۲کیلوهست

بپرس شايد بتونم كمكت كنم

مامانای مشهدی شیرخشک یارانه ای فروشی دارین

عزیزم باید ببینی خانه بهداشت بهت کپن میده یا نه
من خودم باید دارویی استفاده کنم ک بعدش دیگ نباید شیر بدم ب بچه... وقتی دخترم 3ماهش بود، از خانه بهداشت پرسیدم گفت الان بچه ات خیلی بزرگه، دیگ بهت کپن نمیدیم، باید چند روز اول اقدام میکردی. در صورتی ک خب تو 3ماهگی من این شرایط برام پیش اومده بود. خلاصه ندادن بهم دیگ....