۵ پاسخ

اشکالی نداره دختر منم از قبل ۴۰روزگیش شبا۱بار شیر میخورد بیدارشم میکردم نمیخورد خداروشکر خوب وزن گرفته

دختر منم قبل خواب که میخوره همونه تا صبح که بیدار شه طول شبم بیدارش میکنم بدم نمیخوره قبل خواب کامل سیرش کن البته دختر من ساعت۲اینا میخوابه

حتما شیرت خداروشکر مقوی هست خوب سیر میشه

عزیزم اصلا نیازی نیست بیدارش کنی. بچه فقط تا ۲ هفته اول نیاز داره که بلند بشه وگرنه نیازی نیست اگر گرسنه اش نمیشه لطفا بیدارش نکن تا ۷ ساعت هم اکی هست البته یکباررفقط در طول روز میتونه اینطور باشه. چیزی که مهمه تو رشد بچه ها خواب پیاپی بچه هست.
من بیدارش میکردم و الان بیچاره شدم و دارم کم کم کمش میکنم که شب طولانی تر بخوابه

من شبا سه ساعت میخوابه بعد شیر میخوره، اگر بیدار نشه خوودم بلندش میکنم، چک کن ببین چند وقت یبار میخوره، من ۱ شب بهش شیر میدم دوباره ساعت ۴ اینا بهش شیر میدم