۹ پاسخ

بچه منم اینطور بود گفتن ب لبینیات حساسیت داره که دکتر گفت اگه اینطور بود باید توی مدفوعش خون بود .الان دو ماهشه خیلی بهتر شده شاید فقط وقتی اروغ نزنه بیاره بالا

سلام شما علت بالا اوردن شیرتون رو فهمیدید منم مشکل شما رو دارم

عزيزم ببین خودت چی میخوری، مثلا من ی بار طالبی خوردم تا دو روز بچه استفراغ میکرد 😐دکتر گفت دیگ اصلا نخور حساسیت داره بهش

احتمالا به پروتیین گاوی حساسیت داره. لبنیات و گوشت گاوی نخور

اروغشو میگیری وقتی شیر میخوره؟

خودت چیزی نخوردی که شیرت ترش کرده باشه؟

شاید شیر خودتت تلخ هستش

حتما ب شیرت حساسیت داره..

آروغ بگیرین در حد یه ربع همونطوری نگه دارین تا شیر قشنگ بده توی معده اش