۴ پاسخ

روروک بچه روتنبل میکنه و ب ستون فقراتش آسیب میزنه استفاده نکنی بهتره

مامان جون بستگی به نی‌نی داره هر موقع که تونست کامل بشینه و خودشو نگه داره و کم کم میخواد راه رفتن یاد بگیره میشه استفاده کرد ولی هیچوقت بچه رو تشویق نکن زودتر از سنش حرکتی انجام بده و بذار روند طبیعی رشدش رو طی کنه ... بچه‌ها متفاوتن. من اصلا قبول ندارم که میگن روروئک به ستون فقرات آسیب میرسونه این موضوع تو بچه‌هاییه که قبل از اینکه زمانش برسه سوار روروئک میکنن وگرنه اکثر ماها تو روروئک بزرگ شدیم کدوممون مشکل ستون فقرات پیدا کردیم!
بنظرم تازه خیلی وقتا بچه رو از یه سری خطرهایی که موقع راه افتادن تهدید میکنه، حفظ میکنه

عزیزم روروئک تو اروپا ممنوعه چون به کمر و گردن بچه پیش از سفت شدنش فشار میاد و همینطور به جای کمک به راه رفتن به پاهای بچه فشار وارد میکنه

وقتي كامل گردن گرف تو حالات نشستن ع