۵ پاسخ

سلام قطره سر خود نده بچه چون سنش کمه، دفعات شیر دادنتو بیشتر کن. ترنجبین بزار تو اب جوش تا 5 دقیقه خیس بخوره بعد سه بار از صافی ردش کن هر 8 ساعت بهش 1 سی سی بده تا شکمش بیشتر کار کنه زودتر زردیش خوب میشه

تا می تونی بهش شیر بده، حتی شیر خشک، که شکمش کار کنه، دستگاه فتوتراپی خونگی هم اجاره بکن و زیر نورش بذار، اگه بتونی ببری آزمایش خون بگیرن ازش خیلی خوبه چون نباید بالاتر از 13 بره

عزیزم بچه منم داشت دکتر بردم بهش قرص داد روزی نصف قرص تو اب جوش حل کردم خورد تو سه روز رفع شد شیر خشت و ترنجبین هم خودم میخوردم با عرق کاسنی دکتر هم ببری قرص و بهت میده

بهش روزی یه قاشق چای خوری عرق کاسنی بریز تو شیرش بهش بده خیلی خوبه زودی بهتر میشه

اره بهش بده روزی ۸ قطره بدشم با اب خیار صورتشو پاهاشو کف دستشو بشورم ارد جو بگیر شبا بپاش بدنش هندونه بخور
عرق کاسنی رو با خاک شیر قاطی کن بخور