۶ پاسخ

گلاب بو کن شایدبهترشدی

برای حالت تهوع اول صبح از شب قبل بیسکویت بزار کنار دستت ساقه طلایی یا نون خشک.از جات بلند نشدی بزار دهنت خیلی کمک میکنه.و بو کردن لیمو ترش،زنجبیل اینا هم کمک میکنه من قرص دمیترون میخوردم خوب میشد

میگن بخاطر کمبود ویتامین B6 آدم اینطوری میشه خواهرم سیرابی و سرم و ویتامین ب ۶ و خیلی چیزا رو امتحان کرد و از همه موثر تر براش بو کردن زنجبیل بود

بو کردن لیموترش محشره من کل دوران ویار فقط لیمو ترش بود میکردم و یا میریختم تو آب میخوردم

سلام عزیزم میدونم خیلی دوران سختی رو میگذرونی
حقیقتش اینه من خودم به شدت اذیت شدم اما فقط قرص آرومم میکرد و دمنوش زنجبیل
تا اینکه وارد هفته ۱۸ که شدم خدارو شکر همه چی تموم شد
میدونم که اذیتی اما چاره ای جز تحمل نداریم واقعو
فقط قرصتو مصرف کن
امیدوارم شما هفته ۱۲ خوب بشی

من خیلی تجربه ندارم ولی طبیعیه فقط یه راهکار برات دارم یه سرم با یه امپول b6 بگیر بزنه برات امپول رو هم بزنه تو سرم من وقتی میزنم حالت تهوع کمتر میشه