۷ پاسخ

این شربت هم یکی از مادر ها تو گهواره معرفی کرد.میتونی زیر نظر پزشک پسرتون استفاده کنی

شاید این بهتون کمک کنه.

سلام عزیزم. الوین ده ماه و نیم، روزی دو ساعت میخوابه و شب هم ساعت ۱۱ میخوابه و ۸ صبح بیداره.ولی نق نمیزنه.
شاید پسرتون دندون درمیاره یا اینکه دل درد میشه.
امتحان کن یه روزایی بیشتر بهش غذا بده یه روز شیر.شربت گریپ میگچر بده.یا سیر بکوب و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بریز توش و یکم گرمش کن و دو قطره بریز داخل گوشش و بعد حوله گرم بذار شاید گوش درد داره.یا به لثه اش اینا بمال.
امتحان کن ببین چجوری آروم میشه.الوین هم ماه پیش اینجوری بود تا اینکه فهمیدم گوشش درد میکنه.

پسر من شبا زود میخابه بعد از ساعت ۵ دیگ بیداره در طول روز ب زور ی یا دو ساعت بخوابه .. اوتم انقد باهاش بازی میکنم ک خسته بشه

عزیزم این پیج بگو برای تنظیم خواب دخترم چیزی دارین شاید داشته باشن ninikoko220

همه بچه هاهمینجورن کاریش نمیشه کردمنکه تااذان صبح بیدارم هرشب وعادت کردم ازاونورم تالنگ ظهرخوابم😁

پسر من دیشب خوب نخوابید امروزم خوب نخوابید. همش نق زد. فکر کنم جائیش درد داره. شایدم مال دندوناشونه. نمیدونم والا. غذا میخورن یه چیزایی براشون سنگینه. خیلی خسته شدم از دیشب تا حالا😢