۷ پاسخ

هجده هفته و ده روز اولین تکونشونه

سلام عزیزم بستگی داره
شکمت چربی نداشته باشه و جفتت خلفی باشه دیگه از هفته بعد آروم آروم متوجه میشی

من بچه اولم از هفته بیست و یک متوجه شدم
نگران نباش بعضیا دیرتر بعضیا زودتر متوجه میشن
تا هفته ۲۴ هم شده ک بعضیا تازه اولین تکونای بچه رو حس کردن

کم کم خودشو نشون میده اول انگار داره یکی تو شکمت نوازش میکنه یا یه پروانه هستش

عزیزم نگران نباش دکتر گفته تا ۲۶هفتگی تکون میخوره
حالا یا زود یا دیر تا ۲۶هفته نگران نباش

عزیزم اولش تکوناش خیلی ضعیفه باید حواست باشه و بتونی از حرکات روده تفکیکش کنی. یا مثل این هستش که یه ماهی کوچولو خودشو بزنه به شکمت. یکم دقت کنی کم کم از هفته شما به بعد متوجه میشی

کم کم دیگه حس میکنه اگه حس کردی انگار حباب تو شکمت تریکید تکون بچت بود