۷ پاسخ

کشمش و مویز برای قلب بچه خیلی خوبه صبحا ناشتا بخور

عزیزم منم همینطوری بودم بعد قلب تشکیل شد نگران نباش اصلا فقط ب خودت برس و استراحت کن توکلت بخدا

عزیزم هر کسی فرق میکنه ایشالله که ۸ هفته بری مشخصه ولی نباید واژینال میرفتی خطرناکه دیگه فقط شکمی برو
من ۶ هفته و۲ روزمه رفتم سونو خداروشکر هم خودش تشکیل شده بود هم قلبش

نگران نباش منم اولین سونو که دادم ساک بارداری بود جنین دیده نشد واژینال هم دادم
سونو بعدی هفته نه رفتم که خدا را شکر صدای قلب بچه را شنیدم
انشالله شما هم به زودی میشنوی اصلا نگران نباش تا هفته ده وقت هست

سلام عزیزم زود رفتی من ۹هفته واسه قلبش رفتم.نگران نباش چیزی نیس

دیگه واژینال نرو .....

سونوگرافی واژینال چیه