۷ پاسخ

سلام اتفاقا برای منو شما ک ماه هشتم هستیم خیلی عالیه، شبا ب سیب سرخ سوره یوسف بخون و بخور و صبح ها انار بخور،تو کتاب خوندم من هر شب و صبح میخورم

نه عزیزم بخور حالشو ببر 😂 فقط حواست به یبوست اینا باشه اگه اذیتت نمیکنه

نه خیلی هم خوبه
ویتامین سی داره و یه آنتی اکسیدان بی نظییییییییییره
فقط یا هسته شو نخور
یا انقدر بجو کاملا نرم شه بعد قورت بده
بعدشم یه لیوان آب ولرم بخور
تا یوبث نشی

نه بچه رو خوشگل میکنه و تو لپاش چاله میندازه فقط سبزه میشه بچه ابجیم تو بچه هاش خورده چال لپ دارن سه تاشونم ولی سبزه هستن

نه گلم مفیدم هست برای خوشگلی بچه خوبه بخور نوش جونتتت

نه خیلی ام عالیه

نه گلمم چ ضرری بخور هر چیزی ب اندازه