۱۱ پاسخ

ما همه گرفتیم ، دختر کوچولوی منم گرفت دو روز تب داشت خوب شد

اره عزیزم ما گرفتیم دخترمم در حد سرماخوردگی فقط مایعات مصرف‌کنید به دخترتم اب زیاد بده دستاتو بشور چیزی بهش میدی‌همین انشالله که خوب میشین

نه نگران نباش و ماسک بزن دوتا من خودم گرفته بودم حس بویایی نداشتم بعد یه هفته بو فهمیدم دخترم هم در حد یه سرما خوردگی گرفت بردمش دکتر اونم

سلام عزیزم دوستم وشوهرش هر دو کرونا گرفته بودن دکتر گفته بود با ماسک و دستکش مانعی واسه نگهداری و شیردهی بچه نداره

ان شاالله که کرونا نداشته باشی عزیزم نگران نباش مرتب ماسک بزن ان شالله که واسه بچه تون مشکلی پیش نمیاد منم یکی میشناسم مادر کرونا گرفته و مرتب ماسک میزده شوهرش و بچه اش نگرفتن

اره عزیزم نزدیکای ما پدرو مادر کرونا گرفتن ولی بچه پنج ساله وبچه چهار ماهشون اصلا نگرفتن یکی دیگه هم بود بچه فقط یه شب تب کرد بعد هم خوب شد تازه بچشون چند ما هش بود

سلام یکی ازدوستام خودش وشوهرش گرفتن شیرخودش به بچه ش نداد بچه رو چن روزگذاشت پیش مامانش

سلام عزیزم آره شوهر خواهر شوهرم گرفتن ولی بچشون نگرفت مرتب دستاتو بشور هنه جا رو الکل بزن ماسک بزن

ماسک بزن تو خونه زیاد نزدیک بچت نشو اگه هم بتونی بدی دست مادرت نگهش داره بهترع.کورنا عادی شده طبیعی هس نگران نشو زود خوب میشی فقط استراحت کن و تغذیه خوب و مایعات فراموش نشه

سلام عزیزم منم دخترم 4 ماهه بود که کرونا گرفتم ولی خیلی رعایت کردم تو خونه دو تا ماسک می زدم حتی شبا هم ماسک داشتم چون بچه شیر می خورد ولی خداروشکر کسی نگرفت

توی خونه ماسک بزنید حتما