۷ پاسخ

ما که جنوبیم دکتر بهم گفت سه ماه اول ماهی و میگو نخورم بخاطر اینکه جیوه دارن بعد سه ماه گفت موردی نداره بخورم منم میخورم

منک از ماهی زده شدم اما قزل الا

منم فقط قزل مصرف میکنم

قزل ، سفید ، سالمون اینا میدونم خوبن و‌ اتفاقا خیلی هم‌خاصیت داره . در کل سرچ‌کن تو نت ماهی خای جیوه دار چیا هستن فقط ا‌نا ممنوعه
و‌اینکه تن ماهی هم نخور، ولی خود ماهی تن خوبه

فک کنم ماهی های دریا مناسب نیستن چون ممکنه جیوه داشته باشن

و تن ماهی چون کنسروه

حالا بازم بپرسید مطمئن شید

عزیزم من شنیدم فقط ماهی تن خوب نیست البته اینو ی خانم ماما گفته

من بیشتر سالمون خوردم