۶ پاسخ

فقط بچتون رو ببرید دکتر کی به بچه هشت ماهه سیتریزین میده که خواب آوره و خطرناکه و آویشن آویشن خیلی گرمه و توصیه نمیشه برای نوزاد برای سه یتل به بالا توصیه میشه این کارا رو نکنید ترو خدا خطرناکن اون بنده های خدا چیزی نمیدونن فقط میخوان بخورن و مک بزنن ما که بزرگیم و عاقل باید بدونیم چی خوبه و چی بد

سلام پسرمنم این مریضی رو گرفت یعنی ابریزش بینی درچه حدی بگم بردم دکتر گفت بخاطر عوض شدن فصله نگران نباش فقط ببر دکار داروهاشم سروقت بده وقتی داروهاش تموم میشه یه چندروز بعدش کلا علائمش میره

ببر دکتر واسه آبریزش سیتریزین و استا . سوپ پایه مرغ و سوپ قلم یا حریزه

اگه سرفه و ابریزش بینی داره حتما ببردکترمن به دخترم سرخود دارو دادم‌بد شد اخرم بردمش دکتر😔😔

دختر منم امروز اینجوری شده بچم کلافست اصن😔😔😔😔😔

اول ببر دکتر . میتونی سوپ بدی . یکم کما آویشن دم کن بده . آبریزش بینی هم سیتریزین بده