۷ پاسخ

منم همینطورم اتفاقا الان داشتم تو آینه نگاه میکردم گفتم خدایا بچه کجاست آخه😃🤦 من تو ۲۹ هفته ۱۳۰۰ بود

عزیزم وزنش ک خوبه شکم داشتن ب وزن بچه ربطی نداره🤩🤩

عزیزم اینجوری بعد زایمان راحتتری که
من از هفته بیست شکمم خیلی بزرگ شد الانم خیلی بزرگه و پر ترک‌ شده
اما‌۳۰ هفته وزن بچم ۱۵۰۰ بود ینی تقریبا یکی ان

گلم وزن یچه هیچ رطی به داشتن شکم یا نداشتن شکم نداره یا این فکرا الکی به خودت اسنرس نده

ربطی نداره گلم اندازه بچه به اندازه شکم
منم شکمم کوچیکه ولی خوبه دکتر گفت

عزیزم توسی هفتگی ک وزنش نرمال بوده بعدم انذازه بچه اصلاربطی ب شکم نداره شاید بچه توپهلوهاته

سلام عزیزم،اندازه شکم کاری به وزن نداره
ممکنه بچه به پهلوهات باشه...من دخترم تو ۳۲هفته وزنش ۱و۲۰۰بود