۵ پاسخ

گلم هنوز هفته بیست و دو هستی و زوده واسه نگرانی ممکنه یه روز نی نی خسته باشه یا اینکه تکوناشو شما حس نکنی از هفته بیست و هشت اگه تکون نخورد شما باید نگران باشی
الان واسه اینکه از نگرانی در بیای شکلات یا یه جیز شیرین بخور یا یا چیز خنک به پهلو چپ دراز بکش ان شاءالله تکوناشو حس میکنی

نگرانی نداره عزیزم من خودم 23هفته خیلی کم ولی 25ب بعد زیادتر میشه الان ک دیگ واسه خودش فوتبال میکنع😁😁😁

عزیزم توهفته های شماطبیعیه بازم یه چیزشیرین بخوردرازبکش تکون میخوره از۲۸هفته بایدروی حرکات نی نی حساس شد

نگران نباش عزیزم من دقیقا هفتهی شما بودم اینطور پیش امد و کلی الکی استرس میگرفتم

چیزی خیلی شیرین مثل کمپوت اناناس بخور و شکمتو روغن بزن و ماساژ بده خوب دقت کن تکون میخوره یانه اگه دیدی تکون نمیخوره حتما مراجعه به دکتر کن