۴ پاسخ

سلام برنج و نون زیاد از حد نخور چون هیچ فایده ای نداره ، به جاش چیزای مقوی کم حجم بخور

برنج رو ۶ قاشق در وعده بخور. بجاش کنار غذات تا میتونی سالاد و سبزیجات بخور و حجم گوشت بیشتر. ۷ به بعد هم سعی کن کربوهیدرات نخوری

منم نباید خیلی اضافه کنم چون خودم وزنم بالاست
دکتر گفت نهایت تا ۱۱ کیلو
البته من از قبل یه تغییری تو تغذیه ام داده بودم دکتر دید گفت خوبه
هیچی حذف نکردم همه چی میخورم اما به مقدار کم
ولی قند و شکر و شکلات و کاکائو و نوشابه اصلا لب نمیزنم
شما با مشورت پزشکتون با توجه به بدنتون میتونین تغذیتونو کنترل کنین انشاالله زیاد نداشته باشی

اصلا ربطی به تغدیه ات نداره به سیستم بالا و پایین بودن هورمون بدنت ربط داره من هر دو بارداریم زیاد وزنم بالا نمیره بارداری اول به 6کیلو نرسید ااین بار هم فعلا 5کیلو بالا رفته