۸ پاسخ

ضررش سرجای خودش مگه شما نمیدونی که سگ نجسه؟

سلام گگلم اصلا این کارو نکن اگه خدایی نکرده موی سگ بره تو غذاش مریض میشه

من که خودم باشم نمیگیرم تو خونه نماز میخونیم همش پشمای سگ میخواد بریزه

سلام مامان گل من نمیگم موی سگ باعث بیماری میشه چون خودم قبلا هم سگ داشتم و هم گربه خداروشکر مشکلی پیش نیومد چون واکسینه و کاملا تمیز بودن اما اولا داشتن حیوون خونگی مثل داشتن یه بچه کوچیکه ک کاملا باید مراقبش باشید حتی از نطر روحی و اینکه بچه ها قبل از دوسالگی امکان داره بدنشون به خیلی چیزا آلرژی نشون بده پس بنظرم اول صبر کن تا پسر گلت یکم بزرگتر بشه و حتما قبل از گرفتن حیوون خونگی به مسئولیتاش فکر کن❤

تو این سن چون تا الان باهاشون نبوده شاید ضرر داشته باشه مخصوصا پشمالو چون موهاش خیلی میریزه کل خونتون. مو میشه بعد اونم دست میزنه میکنه دهنش. یه کم بزارید بزرگتر که شد دستشو به دهنش نزد براش بگیرید. من خودم عاشق سگااام ولی همیشه کثیف کاریاشون رو‌مخمه 😂😂

ب جای سگ میتونی مرغ مینا سخن گو یا کاسکو بگیری خیلی بهتره
حرف هم میزنه کثیف کاری هم نداره مخصوصا کاسکو خیلی پرنده تمیزی هستش من دارم

بستگی داره خودتون دوس داشته باشین سگ مراقبت میخواد غذای مخصوص جای خوابش ادرار و مدفوعش موهاش که همه جای خونه میریزه
باید اموزشش بدی و....
سگا خیلی قشنگن ولی من به شخصه دوس ندارم تو خونه باشن مخصوصا به خاطر موهاش و دسشویی کردنش

نه عزیزم اگه شناسنامه داشته باشه مشکلی نیست