۸ پاسخ

من ۳روز ب پریودی زدم مثبت شد انشاالله شمام مثبتی....برای منم دعا کنو قلب کوچولوش بزنه❤

عزیزم من 4روز ب پریودم هاله کمرنگ انداخت رفتم آزمایش مثبت شد، بزن امتحانش ضرر نداره ولی اگ منفی شد نگران نشو احتمال داره ک دیر لقاح انجام شده باشه و بعد پری نشون بده، انشاالله ک بارداری💞

من یه روز قبل موعد پریودیم بی بی چک زدم مثبت بود یه هاله ی کمرنگی انداخت روز بعدشم آزمایش دادم مثبت بود

من روزی ک قرار بدد پریود شم زدم

عزیزم امتحانش مجانیه اگه پریودتون نامنظم بوده احتمالش هست نشون بده... ولی اگه میتونین صبر کنین😉

سلام
شاید با یه هاله خیلی کمرنگ نشون بده‌ که بازم قطعی نیست
حالا امتحان کن :)

نه نشون نمیده احتمالا

نه عزیزم نشون نمیده