۸ پاسخ

استرس به خودت نده عزیزم ، اگه دهانه رحمت اماده باشه انقدر زود زایمان میکنی که نگو ، اون لحظه که میاد بیرون همه دردات تمومه 😍 من مثل چییی از سزارین بدم میاد

چرا عزیزم
طبیعی که خیلی خوبه،وقتی بچه دنیا میاد و با چشم خودت میبینی اینقد حس خوبی داره که دوست داری زمان وایسه تو اون لحظه،،،بعدم به محض اینکه بچه دنیا میاد کل دردهات میره و دیگه هیچ دردی نداری

من زایمان طبیعی داشتم اولش می ترسیدم ولی بعدش دیدم ترس نداشت خیلی هم خوب شد طبیعی بدنیا اومد

عزیزم فقط به لحظه بغل گرفتنش فکر کن😍وزنش چقدره؟

من درد طبیعی رو. کشیدم ولی دهانه رحم باز نشد سزارینم کردن. پمپ درد هم گرفتم
از سزارین راضی بودم
اینقد پایین بخیه زد دکترم که اصلا شکمم زشت نشده
اناناس هم مرتب خوردم بخیه هام زود جوش خورد

عزیزم اصلانترس اگه بترسی واسترس داشته باشی خدای نکرده ممکنه بچت بره بالاودیرزایمان کنی. توکلت به خدا باشه خداخودش کمکت میکنه. بعدس به لحظه ای فک کن که بعداونهمه درد بچتومیزارن روی سینت نمیدونی چه حس خوبیه انگارهیچ دردی نداشتی

منم دخترم طبیعی بود ولی اپیدورال زدم زیاد درد احساس نکردم، کلا به نظر من مهمترین چیز اینه که آرامش داشته باشید و تکنیکای نفس کشیدن رو تمرین کنید، استرس فقط باعث میشه عضلاتتون صفت بشه و کلا سخت تر میکنه کار رو، حالا بعدا که زایمان کردید و بچه و اینا اونقدر سریع یادتون میره و درگیر بچه و شیردهی میشید که اصلا میمونید چرا زایمان اینقدر دغدغتون بوده.

از دکترت واسه سزارین اوکی و بگیر.
احتمالا پول بیشتری میگیرن ولی خب دیگه خیالت راحت میشه