۱۲ پاسخ

بدن بچه هم مث بزرگا اب لازم داره.کم ابی مریض میکنه بچه رو.هیچ مشکلیم پیش نمیاد برا پسرمن ک خداروشکر مشکلی نشد.نصف قاشق کوچیک مربا خوری میدادم کم کم هر۱۰روز بیشترمیکردم.

منم از اول ۱۰روزش ک تموم شد اب میدادم.

من از اول بهش دادم چون زردی داشت و بستری بود دکتر گفت بهش بدم

خانما اشتباه نکنید.زود آب ندید واسه کلیه بچه ضرر داره

من گاهی بهش آب میدم.

با شروع غذای کمکی عزیزم
ولی دختر من آب دوست نداره🙄🙄

من هفتگی یه بار بهش اب میدم

من از چهل روزگی میدم چون هوا گرم بود الانم روزی دوبار میدم وقتی زیاد گریه کنه آب میدم بهش آروم میشه

من هنوز به اونجاها نرسیدم ولی دکترا میگن 6 ماهش که تموم شد چون شیر تشنگیشون و رفع میکنه

والله من از اول میدم بچم شیرخشکیه همم دختر من اصلا گرمارو دوس نداره عرق میکنه میدم

از وقتی دکتر گفت میتونم غذای کمکی رو شروع کنم بهش آب میدم اما شنیدم که بچه های شیر خشکی باید کنارش آب بخورند

من الان دخترم ۵ماهشه تازه یکی دوباربهش اب دادم