۷ پاسخ

من کم کم همه چی خوردم تا عادت کنه نخوری بعد یه دفه بخوری بدتره

هرغذایی میخوری ‌دقت کن بچت حساسیت تداشته باش

بله من تجربش کردم والان کلا لبنیات گاوی رو حذف کردم
قبلا خیلی دلدرد بود بچم خیلی خودشو کش میداد و زور میزد و بالا میاورد الان خداروشکر خیلی بهتره

اره راس میگن من دیدم تاثیرشو

آره عزیزم ببین بچه به پروتئین گاوی حساسیت داره و باعث دل درد بچه میشه همچنین گوشت گاو هم

اگه حساسیت داشته باشه نباید خورد در غیر اینصورت ایراد نداره بخورید

یعنی چی؟برای نفخ؟
من که ماست میخورم،خامه هم میخورم.برام مشکلی نیست.
وس چی باید خورد که خوب شیر داشته باشیم؟!!!!من همه چی الان دسگه میخورم فقط اندازه میخورم.البته چون آلرژی پیدا کردم به خاطر خارش گرمی جات زیاد نمیخورم.