۴ پاسخ

عزیزم گل پنیرک و عناب و گل ختمی اینا روبگیر دم کن بخور اگه هی عطسه زدی بدون بهشون حساسیت داری عسل با ابجوش و لیمو تازه بخور سوپ بخور میوه های تازه سالاد با لیمو ترش تازه هر شبم اب نمک قرقره کن

چیا خوردین غذا که خوب بشین؟

پدرمن گرفته بدن درد بی اشتهایی تبو لزر الان دوهفتس کامل خوب نشده ولی بهتره خداروشکرجاریمم بدن درد و حس بویایی چشایی نداره چطور مگ

خواهر من گرفت گفت کمی گلوم درد میکرده و حس بویایی نداشتم بعدشم تنگی نفس تا یه ماه قرنطینه بود تو خونه ولی خیلی خیلی خفیف گرفته بود