۶ پاسخ

۱۰روزی هست امپرازول قطع کردهم دوباره شروع کرده اب دهنش رفتن ادامس جویدن گریه.

هیچی دارو میدم، بعد از شیر دادن حتما آروغشو میگیرم و بعد از آروغ سریع نمیخوابونمش، یه ۲۰ دقیقه ایی میذارم رو شونم حالت ایستاده بمونه. والا خودمو از هیچی منع نکردم و رژیم پروتیین گاوی هم ندارم

من که دارم امپرزول میدم بهش ی مقدار بهتر شده خداروشکر .

عزیزم بنظرمن هیچ قطره و دارویی برای رفلاکس وجودنداره همش الکی تازمانی که نی نی بشینه بایدصبرکردمن سه ماه رعایت کردم کامل ولی استخوان بدنم داشتن میشکستن الان شروع کردم کم کم خوردن بعدش خودتوونی نی عرق نعنا بده به مرورعرق نعناهم نمیخوادخوب میشه .... رفلاکس چیه قدیمیهاهمون آروغ گرفتن رامیگفتن

وای به خدا کم اوردم دیگه
هر چی میخورم بچه رفلاکسش تشدید میشه

هیچی میسازیم
شماچکارمیکنید