۵ پاسخ

دوساعتی یکبار باید نیم ساعت شیرش بدی تا یا سینتم خالی نشده دومیو نده

عزیزم قبل چهل روز همینه پسره منم هنوز چهل روز کامل نشده ولی از اول زیاد میخورد بهش بده خوب میشه گشنه اس که میخواد دیگه سیر باشه نمیخواد حتی سیر باشه پستونکم نمیگیره

عزیزم هرچقد میخوره بهش بده😍😍😍😍گوشت بشه ب تنش

پسر من امروز ۴۰ روزش شد. اونم دو سه هفته اول همش شیر میخورد. مادرشوهرم گفت تا جایی که میخوره بهش بده. ولی حتما آروغ اش رو بگیرید. اگر حس میکنید قطعا سیر شده بهش بجای شیردادن پستونک بدید

دقیقا پسر من همینطور پستونک هم قبول نکرد ‌دیگ از کار و زندگی افتادم