۶ پاسخ

دیجیتال راحتتره.دکمشو بزن صفر ک شد بزار زیربغل بچت خودش صدا میده بردار و ببین عددش چنده بالای ۳۷ونیم تب محسوب میشه

تب سنج جیوه ای سخته ولی دقیق تره باید محکم تکونش بدی تا جیوه ی نقره ای توش بیاد زیر ۳۵ بعد بزاری زیر بغل بچه و۵ دقیقه نگهداریش بعد برش داری ونگاه کنی فقط باید یه جوری بچرخونی توی دستت ک خط نقره ای رو ببینی معمولا ضلع زرد رگش زیر قرلر میگیره

عزیزم من امروز بچم تب کرده از دیشب تاحالا درگیرشم از 37به بالا واسه بچه نشانه تب هست اصلا نذار ب 37ونیم و بالاتر برسه تند تند چک کن.. الهی بمیرم من بچم همش 37ونیم ب بالاس😔😔

تب سنج دیجیتالی برای زیر بغل یا لای کشاله ران باید بزارید دما که ثابت بشه خودش بود میزنه و دما رو نشونتون میده

عزیزم مال پسرم من تین مدلی هست دکمه شو میزنم روشن بشه و صفر باشه عدد هاش بعد میذارم زیر بغلش تا خودش صدا بده برش میدارم

تب سنج دیجیتال یه دکمه داره روشنش کن بزار زیر بغلش چنددییقه صبر کن صدا میده بعد عددی که نشون داد نیم درجه اضافه کن بهش میشه دمای بدنش