۱۲ پاسخ

من ببم استفاده میکنم عینه مای بیبی هست خیلی خوبه جذبشم خوبه قیمتشم ارزونه نسبت به این یکیا
سایز ۳ خریدم ۳۸ تایی شد ۵۳ تومن

مای بی سایز۳هم۷۱تازه قیمت خریدقبل هفته بعدگرانترخدالعنتشون کنه بابامردم ازکجابیارن

من ریلکس بیبی گرفتم اینبار ۳۰ تایش ۴۹ تومن شورتیم هست

من ۱۴ تایی دیشب سایز۳ خریدم ۳۸

ببم خوبه...قیمتش ارزونتره...به نظرم بهتر از اونا هستش

الهی.....منم مولفیکس میگرفتم ۶۷۵۰۰ دیروز گرفتم ۹۹۵۰۰.... الهی خدا نابودشون کنه....همش هم تز میدن نسل شیعه داره کم میشه بچه بیارین. اخه یکی نیست بگه با این قیمتایی که لحظه ای عوض میشن چه جوری

من مولفیکس سایز۴،میگیریم ۸۰تومن،چهل تاییش😐🙄

والا بعد از مای بی بی یا مولفیکس یا بم بم خوبه

من ببم استفاده میکنم، ارزون تره. البته من به خاطر ارزونیش نخریدم. پسرم با ببم سازگارتر بود
ولی امروز یه بسته مای بیبی ۳۸ تایی خریدم ۹۲ تومن🥴🥴🥴

مای بیبی ۳۴ شده

تازه این ارزون ترش بود دیگه قیمت پایین نیس من امشب کوکومی خریدم 52 بهم گف اون هفته بیای میشه 62 . آدم شاخ در میاره با این وضعیت

من مای بی بی سایز دو خریدم ۶۵ ت دیروز