۶ پاسخ

آخ گفتی خیلی ضعف دارم الان ب زور خوابید چجوری از روپا برش دارم خیلی میترسم بیدار بشه. بخدا خیلی خسته ام.😴😴

هه هه من بعضی مواقعه از صبح تا عصر هیچی نمیخورم وقتیم بیدارم وای میسم کارای خونرو انجام میدم بعد آخرش یادم میاد که ضعف کردم برم یچیزی بخورم😂😂😂اخر تلف میشیم با این کارامون

منم خیلی ضعف دارم😖

وای واقعا...یکی پاشه بره یه چایی یا شربت با نون خامه ای برام بیاره.....البته اول باید نون خامه ای بخره😃

الان‌دلم‌مبخواد یه لیوان شیر از اسمون برسه که بعدشم مسواک نخواد😁

خوب گفتی عزیزم
خیلی گرسنه شدم