۹ پاسخ

نه عزیزم بچس‌دیگه دوست داره دست بزنه ببینه چیه...دختر‌منم ۸ماهشه همین جوریه...یه سفره یه بار مصرف پهن میکنم زیرش غذاشو میریزم‌تو بشقابش میذارم جلوش با قاشق و این چیزا سرگرم‌میشه منم از این ور بهش غذا میدم...بعدش که حسابی بازی کرد و سیر شد میشورمش لباساشو عوض میکنم..

عزيزم اگر غير از اين بود عجيب بود توقع داري مثه يه انسان بالغ رفتار كنه؟ 😄 تا اونجا كه من هر بچه اي رو ديدم همين طور بوده

دختر منم همینه مخصوصا وسایل خطرناکو که بیشتر سمتش میره موقع شام بشقاب و قاشق خودشو میدم بهش سرگرم میشه منم راحت غذامو میخورم

مامان عزیز همه بچه ها همینطورین تنها بچه شمانیس.این ی حرکت قریضیه

این چ حرفیه عزیزم همه بچه ها ایطورن اولی گل دختر من..اسباب بازیاشو بزار پیشش که با اونا بازی کنه

خوب گرسنه نگهش دار تا وقت غذا با شما بشینه غذا بخوره.دختر منم اینطور بود الان باهم میشینیم غذا میخوریم🤗

واازبچه یازده ماهه چه توقعی داری

بخدا بچه است هنو🙄خونمیفمه هنو کارش خوب نیس

نه بابا چه لجی بچه ش دلش شیطونی میخواد چ حرفیه واقعا که