۸ پاسخ

عزیزم اگرم میخای شیاف بزاری باید چهار ساعت از قطرش گذشته باشه. پاشویش گن البته با اب نیمه ولرم.سریع میاد پایین

سلام عزیز تبش چنده؟سعی کن حوله خیس بزاری زیر بغلش سریع میاد پایین تبش استامینوفن هم هر ۴ ساعت باید بدی.بنظر من دیگه شیاف نزار براش

دخترمنم چهارماهگیش خیییلی تب کرد پاشویش کن

ای لعنت ب این واکسن ک تاحالا من بیدارم و بچه را با اب نمک پاشویه میکنم فقط.پدرم دراومد.من خواااااااب

گلم استا بده هر 4ساعت تا بیاد پایین بعدم پاشویش کن پارچه نم ولرم کن بزار زیر بغلش و زیر کشاله رانش

عزیزم اگرم میخای شیاف بزاری باید چهار ساعت از قطرش گذشته باشه. پاشویش گن البته با اب نیمه ولرم.سریع میاد پایین

دیکلوفناک چه ربط به تب داره گلم شیاف استامنوفن بزار

وااای شنبه باید واسه پسرمو بزنم استرس گرفتم
دیکلو بیخود شیاف نکن برو داروخانه نسبت به وزن و سن بچت بهت شیاف میده