نی نی چرا تکون نمیخوره از دیشب😔

۴ پاسخ

چون میخان مامانو اذیت کنن.نگران نباش تو این هفته ها خیلی حرکاتشون مهم نی ولی تا عصر صبرکن اگ نخورد برو واسه قلبش

سلام عزیز
یه چیز شیرین بخور یه لیوان اب سرد و به پهلو چپ بخواب
آهنگم که بذاری خیلی بچه دوست داره
نگران نباش اونم خوابش میاد بعدشم میگن وقتی ما خوابیم بچه ها بیشترین حرکت رو دارن و ما نمیفهمیم

نگران نباش عزیزم طبیعیه مال منم بعضی وقتا شده شب هیچ تکون نخورده تا روز بعد یه چیز شیرین که میخورم درجا بیدار میشه خیالم راحت میشه طبیعیه تو این هفته ها

اگه خیلی نگرانی و همه‌ی راه‌ها مثل شیرینی خوردن و به پهلوی چپ خابیدن رو امتحان کردی؛ برای آرامش خیالت یه توک پا برو بهداشت صدای قلبشو بشتو و بیا