سلام دخترم اسهاله چی بهش بدم خوب بشه

۸ پاسخ

موز. پوره سیب زمینی.کته پودر پدی لاکت

پودر آ اس آ بدون کمترین ضرر از داروخانه بگیر تو آبجوش حل کن با قاشق بش بده ب مرور خیلی خوبه،موز کال،سیب رنده شده ک رنگش عوض شده ،کته ماست

کته ماش با ماست موز سیب رنده کن بزار سیاه بشه بده بخوره

کته ماست یکمم نعنا بریز توش
سیبم خوبه سفت میکنه شکمو
ولی موز و تخم مرغ اصلا نده
خاک شیر هم میتونی خیس کنی بخوره خیلی خوبه

سلام هیچی بهش نده این طبیعی
بچه وقتی میخواد دندون در بیاره اسهال میگیره آب دماغش میاد حتی سرفه میکنه خیلی بعضی ها پوست باهاشون متورم میشه یا گوششون درد میاد یا آب دهنش میاد هیچی نده فقط آب بهش بده و یا مقدار دیفن هیدرامین بزن به انگشتت بکش روی لثه های بالا و پایینو دندوناش تا آروم بشه ولی بهش ندی بخوره ها اصلا خوب نیس

پودرسنجدبا ماست

خانوما بچه هاتون وقتی شکمش شوله موز ندید بدتر لیز میشه شکمش🤦‍♀️
ولی سیب و خاک شیر خوبه

غذاهای شل هم نده نبات داغم بده