۵ پاسخ

خیلی دنبال درمان و شامپو و اینا نباش، یکی دوماه میریزه بعد خودش درست میشه، همه دارن

همه همینیم عزیزم به خاطر هورمون های شیردهی ویتامین ها هم تا حد کمی موثره

عزیزم باید قرص اهن و کلسیم و ویتامین رو حتما ادامه بدی ..احتمالا کم خون شدیکه ریزش داری...منم همینطور بودم چون داروها رو مصرف نمی کردم ولی وقتی ادامه دادم تا ددوهفته بعد خوب شدم

سلام بله قرص زینک بخورین یاازاین مکملا که همچی داره کلسیم وزینک ومنیزیم

همه اینجور میشن من از جلو شقشقه کچل شده ام