۱۰ پاسخ

خاومی ی سایز بزرگتر بگیر

کانفی خیلی خوبه

عزیزم یه سایز بزرگتر بگیر برای کوچولوت .من همین کارو میکنم دیگه جا نمیندازه

عزیزم یه شماره بزرگتر بگیر براش لابد کوچک شده پوشکش دیگه یکم هم شل ببند براش

شاید خیلی محکم میبندی ...سایزش‌م کوچک میخری من دیدم اینجوره بزرگترش کردم

مال منم اینجوریه ولی من هر وخت جا بندازه سایزشو بزرگتر میکنم خوب میشه

واسه منم خیلی جا میندازه،تا اونجایی که میشه سعی میکنم چسبشو شل میبندم

خب ی سایز بزرگتر بنداز یا چسبشو سفت نبند

بچتون چند کیلویه؟چه سایزی استفاده میکنین؟

سلام عزیزم من اوی بیبی استفاده میکنم خیلی راضی ام عالیه واسه حساسیت هم خوبه پای بچه نمیسوزه