۱۸ پاسخ

سلام برای من تو 19هفته 308بود

وا چ دکتر بیشعوری بوده مادر بچه رو نگران میکنه خوشگلم ذهنت رو درگیر نکن اصلا جنین تا ۶ ماه روزی یه گرم وزن اضافه میکنه آخرش تو ۲۶ هفته میشه پونصد ششصد گرم ولی تو سه ماه آخر باید هر ماه یک کیلو وزن اضافه کنی که یه بچه نرمال سه کیلو سه خورده ای دنیا بیاری

عزیزم اصل وزن گیری ماه آخره
برای من تو انومالی ۱۸۰ گرم بود

خانما من وزن خودم کمه وزن بچم چون دیابت دارم خوبه نمیدونم وسه وزن گیری چیکار کنم

سلام خانوما من دیروز سونوگرافی انومالی انجام دادم . اینه. کسی سر درمیاره که بچه سالمه یانه. دکتر تو سونوگرافی گفت همه چی خوبه ولی من بازم نگرانم

عزيزم ني ني من ٢١٠ گرم بود تو انومالي مهم سه ماه آخره ذهنتو از الان درگير نكن

مال من ۱۸۶بود دکتر گفت خوبه

عزيزم از الان ذهنتو درگير وزن بچه نكن، ماه اخر ماه وزن گيريه

سلام عزیزم، من هجده رفتم سونو آنومالی وزن جنینم ۲۵۰ گرم بود و گفتن طبیعیه، نگران نباش عزیزم، طبیعیه

برای من ۱۸ هفته و ۱ روز وزنش ۲۳۵گرم بود گفتن خوبه
بچه وزن اصلیشو دوماه آخرمیگیره

من یکیشون 205 بود یکیشون 230 .گفت خوبه

من ۱۷ هفته و دوروز

سلام عزیزم من آنومالی که دادم تو همین هفته ها هم بودم فکر کنم سن جنینم ۱۷ هفته و ۳ روز بوده و وزنش ۲۰۳ بود به من نگفتن کمه حتی سونو گراف گفت خوبه وزنش برای این سن بارداری..نگران نباش عزیزم اگرم گفتن کمه از دکترت مشورت بگیر که چیکار کنی

ای جونم
من ۱۸ و ۶ روز بودم ۲۴۰ گرم گفت خیلی خوبه
به نظر منکه وزن نی نی ات عالی و نرماله
تازه مگه دقت دستگاهها شون چقدره

بالای ۲۰۰ نرماله

کی گفت کمه ؟؟ واسه من ۱۹ هفته ۲۳۰ گرم بود دکترسونوگرافی گفت خیلی خوبه و نرماله

منم همین بود دکترم گفت نرماله 😐

سلام نینی من ۲۰۰گرم بود دکتر گفت نرماله