۳ پاسخ

عزیزم طبیعی هست منم ۴ ماه هست زایمان کردم فکر کردم بخاطر کمبود ویتامینه ولی رفتم دنبالش گفتن در حالت عادی یک سری از موها توی فاز زشدن و یک سری توی فاز خواب ک چرخشی هست،ولی زمانی که باردار هستید بیشتر موها بخاطر شرایط هورمونی بیشتر توی فاز رشد میرن و تعداد موهایی که توق فاز خواب هست کمه برای همین مو پر پشت میشه و خوشحالت ولی زمانی که زایمان میکنید چون باز ترشح هورمونها کم میشه موها وارد فاز خواب میشن برای همین ریزش مو بینیم اونم توی حجم زیاد که به اشتباه میگن بخاطر شیردهی هست ولی بعد از ۶ ماه تا یکسال نرمال میشه تعادل هورمونی و موها رشد میکنن ..منم خیلی ریزش گرقتم نگران نباش فقط برای اینکه بدنت ضعیف نشه مولتی ویتامین هفته ای یکی دوتا بخور

هیچ راهی نداره جز گذر زمان من الان که بچم نزدیک به 7ماهشه داره بهتر میشه ریزشم نگران نباش

قرص زینک و مولتی ویتامین مصرف کن