۸ پاسخ

سلام گلم عرق کاسنی بهترینه براجلوگیری از زردی حتی خرما و شیر و انار هم در دفع زردی خیلی تاثیرگزار هس چون سموم بدن رو پاکسازی میکنن و خون رو تصفیه و هرگونه میوه زرد رنگ رو مصرف نکن و ادویه جات هم بده برا زردی 🥰

چیزای خنک باید بخوری خاکشیر خوبه

نمیشه گفت اینایی که میگن بخور و بچت زردی نمیگیره قطعیت داشته باشه ولی در کل میگن بخصوص ماه آخر بارداری عرق کاسنی یا ترنجبین بخورید و یا لیمو شیرین خیلی بخورید بچه زردی نمیگیره

عرق کاسنی روزی ی استکان ولی از الان زوده از هفته3۴

عزیز دلم زردی داشتن بچه میشه گفت ربطی به تغذیه نداره و به گروه خونی مدر و مادر و گروه خونی بچه مربوط میشه
اما خب طبق چیزی که قدیمیامون میگن اینه که دوماه اخر عرق کاسنی بخوریم

من شنیدم رب انارم خیلی خوبه روزی یه قاشق

عرق کاسنی از همه بهتره ماه آخر روزی یه نصف استکان بخوری

من ی جا خوندم عرق کاسنی اصلا خوب نیس سقط اوره