۳ پاسخ

خیابان امادگاه ساختمان اژند دکتر اسماعیلی حرف نداره من الرژی بدی داشتم یه نسخه رفتم پیشش خیلی بهترشدم

روغن مایع بزن خشک شد بازم بزن تا بخوابین بزن خوابیدین هم بیدار شدی بزن خب.بعد با شامپو بدتش بشورش بعد کالاندولا یا زین اکساید بزن.زین اکساید فوق العاده هسش.من پری شب همینچ روش رفتم تاظهر خوب شد .فقط بازش بذار.برا دختر من تاحدی بود خون میومد نمیذاشت بشورمش

برای سوختگی جای پوشک فقط پماد کالاندولا خیلی عالیه برای خارش هم پماد کالامین