۹ پاسخ

به منم دکتر قبلیم داده بود د صورتی که لکه بینی نداشتم.دکترم رو عوض کردم ایشون خیلی دکتر خوبی هستن گفت نمیخواد استفاده کنی وقتی لکه بینی نداری.منم کمر درد داشتم فقط.حالا نمیدونم دیگه.ولی خب ضرر هم نداره اونجوری نیست که بزنی ضرر داشته باشه

منم استفاده میکنم دکتر بهم داد ولی منم اینجا خوندم یکی گفته بود واسه جنین پسر ضرر داره من خیلی ترسیدم چون جنسیتو هنوز نمیدونم

ضرر نداره عزیزم

وقتی دکترت برات تجویز کرده نترسید، منم استفاده میکنم

نه چه ضرری داره؟!وقتی دکتر تجویزش اینه پس حتما لازمه

ن عزیزم ب حرف دکترت گوش بده شیاف پروژوستورون از جنین محافظت میکنه نگران نباش

نه عزیزدلم شیاف پروژسترون هیچ ضرری نداره نگران اون شیاف مسکن رو شاید گفته که ضرر داره شیاف پروژسترون توی بارداری مفید هم هست تا زمانی که دکتر تجویز کرده برات استفاده کن

وقتی دکتر میده چه ضرری داره .من از یکی از دوستام که ماما هست پرسیدم گفت هیچ اشکالی نداره استفاده کن .

نه گلم ضرر نداره