۵ پاسخ

این بهداشت حرف از قرار زیاد میزنن دیگه ۵ کیلو چیه اولا .بدن ۹ ماه جا وا کرده خوب الان وقت میخواد نا برگرده .من شیر خودمو میدم بله منم کم کردم رو من که تاثیر داشت

عزیزم اگه شیر خودتو میدی اینقدر کم میکنی که نگوووو فقط مواظب باش پر خوری نکنی بیشتر چیزایی بخوری که شیرو زیاد میکنه

اره گلم هنوز کم میشی، ولی حواست به خوردنت هم باشه، غذای مقوی بخوری، لبنیات و فیبر استفاده کنی

من که با شیردهی دارم چاق تر میشم...فقط هم یه وعده غذا میخورم

اره کم میشه البته واسه بعضیانمیشه