۵ پاسخ

سلام عزیزم من بعضی وقتا اینجوری میشم تنها چیزی که میتونم تو این لحظات بخورم نونه یا بیسکوییت ترد از این نمکیا یا ساقه طلایی

عزیزم حتما باپزشک درمیون بزار

عزیزم طبیعیه تو هفته های اول .وعدهاتو زیاد کن حجمشو کم.چیزای مقوی مثل آجیل ‌.میوه بخور

سلام عزیزم منم از اواخر هفته هفت اینجوری شدم بعد متوجه شدم از معدمه امگا۳ و کلسیم میخوردم معدمو اذیت میکرد در کل اوایل بارداریم معده ضعیف میشه، بعد دکترم برام یه قرص برا اسید معده تجویز کرد و جای قرص امگا و کلسیم شربتاشو بهم داد، باز یه وقتایی درد و ضعف معده میاد سراغم ولی بهتر شدم، بعد خودتم به مرور متوجه یه چیزایی میشی مثلا غذاهایی هستن که اذیتت میکنن ولی خودت نمیدونی، من تو هفته شما آجیل و گردو زیاد میخوردم بعد متوجه شدم فندوق پسته و گردو به شدت معدمو اذیت میکنه و دیگه نخوردم

سلام منم گاهی اوقات هنوز اینجوریم