۱۲ پاسخ

فرستادم عزیزم انشاالله صحیح سالمه نگران نباش

انشالله سالمه عزیزم برای منم دعا کن صدای قلبشو بشنوم سالم و سلامن بمونه برام

ب امید حق همچی خوبه،واست یه دعای توسل میخونم توهم بچت دیدی دلت شادشه دعام کن بچم بمونه سالم باشه

سلام گلم
فرستادم برات
انشالا با خبرای خوب برگردی پیشمون😘😘

انشالله که سالم و سلامته گلم. سنو ntمشخص میشه گلم وقتی مشکل داشته باشه همونجا بهت میگه ntحتما خوب بوده نگران نباش سالمه

فرستادم گلم انشالله هم تو هم نی نی کوچولوت سالم باشین

فرستادم مامان کوچولو 😘😘😘 ان شاالله میری با خبر خوش برمیگردی خوشگلم استرس نداره ک اونم یه چکاپ سادس دیکه به این فکر کن کع میخوای شکل ماهشو ببینی۱♥️♥️

از همگیتون یه دنیا ممنون😍😍💋💋💋💋

گلم انشاالله که سالم و سلامته نگران نباش

من فرستادم انشالله مشکلی نداره

سلام گلم انشالله که سالمو سلامت باشه نی نیت
صلوات فرستادم عزیزم

انشااالله به حق مرتضی علی سالمه سالمه نی نی منم فردا سونو دارم بچه اولمه انشاالله همه نی نی ها سلاپت باشن